Om os

Om Os – Hvem er vi?

VIRKSOMME kvinder er et fagligt og socialt netværk for kvinder, der er iværksættere, selvstændige erhvervsdrivende og kvinder med ejerlignende ansvar f.eks. kvinder, der driver virksomhed i samarbejde med andre. Vi har lokale netværksgrupper fordelt over hele Danmark, hvor du som medlem kan mødes med ligesindede, få masser af faglig inspiration og sparring og styrke og dyrke dit professionelle netværk.

Alle virksomme kvinder er velkomne – uanset alder, branche og erfaring.
I VIRKSOMME kvinder gør vi meget mere end at netværke. Vi er en erhvervspolitisk organisation, som arbejder aktivt for at forbedre vilkårene for kvinder i det danske erhvervsliv og gøre det enklere og mere attraktivt for kvinder at drive selvstændig virksomhed. Det har været vores mærkesag siden begyndelsen i 1963 – og det vil det fortsætte med at være.
Vil du være med?

BLIV MEDLEM – KLIK HER

Mission, vision og værdier

Mission
Virksomme Kvinder er et netværk, der samler aktive iværksættere, selvstændige erhvervskvinder og kvinder, der har ejerlignende ansvar – f.eks. i samarbejde med andre. Vi arbejder landsdækkende og lokalt for at styrke kvinders position i erhvervslivet og gøre hverdagen enkel for erhvervsdrivende kvinder – både nu og i fremtiden.

Vision
Virksomme Kvinder arbejder for at skabe optimale rammer, som gør det enkelt for kvinder at starte og drive små og mellemstore virksomheder. Vi vedbliver at være det oplagte netværk for kvinder, der vil have indflydelse.

Værdier

  • Vi deltager aktivt
  • Vi hjælper hinanden
  • Vi tager ansvar og får indflydelse
  • Vi favner bredt på tværs af erhverv
  • Vi er positive og har begge ben på jorden